Uitvaartzorg De Pauw | Verzorgde en betrouwbare organisatie van begrafenis, uitvaart, crematie en huwelijk. Sereen Funerarium en winkel.

Kan de uitvaart van mijn dierbare nog doorgaan?

Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid heeft genomen in verband met het Coronavirus.

Dit brengt voor nabestaanden heel wat onzekerheden met zich mee, we doen ons best om u hierop een antwoord te bieden. Bijeenkomsten waar veel mensen samenkomen is niet toegestaan, na de versoepeling van 18 mei kunnen de uitvaartplechtigheden  doorgaan met een maximaal van 30 personen.
Vervolgens zijn er nog een aantal andere maatregelen waarop we uw aandacht willen vestigen:

*Het bespreken van een uitvaart gebeurt grotendeels telefonisch of via mail, wanneer u langskomt voor het bespreken van een uitvaart of voor het groeten van een overledene vragen we u om het aantal mensen te beperken tot 2 personen, dit gebeurt altijd na afspraak.

*We raden aan de mensen van boven de 70 jaar of met een zwakke gezondheid om zich niet te verplaatsen naar het uitvaartcentrum.

*Het omhelzen en handdrukken wordt vervangen door een knikje of een liefdevol woord.

*We vragen om de instructies van de overheid op te volgen, en dus anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

Er kan altijd een herdenkingsmoment gehouden worden op een later moment.

 

 

 

 

 

 

×

24/24 bereikbaar op 055/49 90 12

Condoleren

Uitvaartzorg De Pauw geeft de mogelijkheid om uw medeleven te kunnen brengen via onze website. Wanneer u uw condoleantie verzonden heeft, bezorgen wij deze alvast aan de familie.

Indien u wenst kan u online bloemen bestellen. We beperken ons tot een selectie bloemstukken, deze kunnen licht afwijken van de foto, afhankelijk van het seizoen. Het is eveneens mogelijk elk bloemstuk in een andere kleur of een andere bloemsoort te verkrijgen. Gelieve dit in het opmerkingveld in te vullen.

Bij het verlies van een dierbare worden tastbare herinneringen zeer belangrijk. Een sieraad is een symbool van de unieke verbintenis tussen 2 mensen. Voor sieraden kan je gerust vrijblijvende informatie vragen. Sieraden zijn enkel te verkrijgen in onze winkel.