24/24 bereikbaar op 055/49 90 12

Winkel

Iedere mens heeft verschillende wensen. Elkeen heeft andere smaken. Voor elk van die wensen staan wij voor u klaar om deze zo goed mogelijk uit te voeren. Want iedereen verdient een waardig afscheid.

In onze winkel bieden we verschillende producten en een ruim assortiment om te voldoen aan uw keuze.

Bloemen - Kransen - Sierurnen - As juwelen 

Wij bieden dan ook een grote keuze aan, in het assortiment van bloemen en kransen. Deze, met toebehorende attributen, kunnen gebruikt worden voor de uitvaartdienst alsook voor de plaatsing op het graf.

Ter nagedachtenis van de overledene kan elke rouwkrans of bloemenpakket voorzien worden van een rouwlint.

Bestel bloemen

 

Grafzerken

Voor grafzerken werken we samen met enkele hoog-kwalitatieve verdelers. U kan bij ons de keuze maken. Wij zorgen voor de uitvoer van de bestelling.

Grafversieringen

Grafversieringen en gedenkstenen zijn een manier om uw steun en rouwbetuigingen te uiten aan de naaste familie van de overledene. Zij kunnen dienen als een gedenken en een teken van respect voor de dierbare. Wij beschikken over een grote keuze aan ornamenten en gedenkplaten die bij het graf geplaatst kunnen worden. Voor grafversieringen beschikken wij over een zeer ruim assortiment, in graniet, glas, porselein, foto's zwart-wit en kleur, vazen, en zoveel meer.

 

Kistenzaal

De keuze van een kist is een belangrijke afweging die dient gemaakt te worden. De kleur, de vorm, bekleding kunnen hand in hand gaan met de persoonlijkheid en smaak van de overleden dierbare. Wij beschikken over een kistenruimte met kisten die u kan helpen om een idee te vormen van wat er mogelijk is. Wij staan klaar om u te helpen en raad te geven opdat u in alle rust en kalmte de juiste beslissing kan nemen.